Pagini
(Mutați în ...)
Pagina de pornire
Aperitive/ gustari
Supe/ciorbe
Preparate cu carne
Preparate diverse
Salate
Aluaturi dospite
Aluaturi dulci
Foietaje
Fursecuri
Prajituri
Tarte
Inghetata
Diverse deserturi
Torturi
Torturi pentru copii
Camara
Sfaturi in bucatarie
Retete naturiste
▼
luni, 28 februarie 2011
Prajitura cu bezea caramel
›
pt blat 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1/2 praf de copt albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana spuma ...
13 comentarii:
duminică, 13 februarie 2011
Prajitura Albinita -cu foi de zahar ars
›
foarte buna si delicioasa!!!! e nevoie de ceva timp si solicita mai multa munca decat in cazul altor retete, dar rezultatul e pe masura, vo...
20 de comentarii:
duminică, 6 februarie 2011
Tort Masinuta
›
blat de cacao 6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri faina, cacao, un plic praf de copt albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaha...
19 comentarii:
sâmbătă, 22 ianuarie 2011
Tort Papusa Barbie II
›
blat de cacao din: 8oua, 16 linguri zahar, 8 linguri faina, cacao, 1 praf de copt crema ganache de ciocolata: 500ml frisca, 300g c...
8 comentarii:
joi, 20 ianuarie 2011
Tort Corabie
›
am facut 2 blaturi de cacao pt fiecare blat: 6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri faina, cacao, 1 plic praf de copt albusurile l...
5 comentarii:
marți, 18 ianuarie 2011
Festivalul Blogurilor Gustoase III
›
de astazi incepe votarea la concursul "Festivalului Blogurilor Gustoase" am nevoie de votul vostru dragi cititori asadar da...
luni, 17 ianuarie 2011
Interviu pentru Gustos.ro
›
Asa..... si sa ma laud putin..... am avut marea placere si onoare de a acorda un scurt interviu pe situl http://www.gustos.ro/ il puteti ci...
8 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web