Pagini

sâmbătă, 19 iunie 2010

Inghetata de capsuni


3 galbenusuri
370ml frisca
150g zahar
350g capsuni
Galbenusurile se amesteca cu zaharul si frisca si se pune pe foc amestecand continuu.
Se fierbe pana se ingroasa putin crema si se lasa la racit, apoi se mixeaza bine si se adauga capsunile.
Se toarna inghetata intr-o caserola si se baga la gongelator.
Dupa 30 min. se scoate si se mixeaza bine.
Se repetamtreaba asta de 2-3 ori pt a evita formarea acelor de gheata.

4 comentarii:

  1. Ma inscriu la o portie de inghetata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau una...........)))
    O leapsa si multe premii te asteapta sa le ridici.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce buna pe caldura asta!
    Cand doresti ai la mine leapsa si premii.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata inghetata de capsuni e preferata fiicei mele

    RăspundețiȘtergere