100g zahar
3 oua
300g faina
1 plic zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
1 lingurita bicarbonat de sodiu
dulceata de zmeura
smantana dulce
Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu zaharul, ouale, aromele si bicarbonatul de sodiu.
Se adauga treptat, treptat faina. In functie de cat e de scursa branza s-ar putea sa nu avem nevoie de intreaga cantitate de faina, important e sa obtinem un aluat moale, usor lipicios.
Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit.
Se scot pe un sevetel de hartie, se servesc calzi cu dulceata si smantana sau simplii pudrati cu zahar.
Dian@ va doreste pofta buna!
ce bine arata !tare frumosi ti-ai iesit !
RăspundețiȘtergereWaw ce fain arata Diana....
RăspundețiȘtergereAs veni si eu la o portie dar sunt sigura ca nazdravanii tai au ras tot din farfurie!
Minunati..........mananc si nu ma satur niciodata de papanasi.O zi frumoasa.
RăspundețiȘtergereArata atat de apetisant...ma duc sa-mi fac si eu.
RăspundețiȘtergereO seara minunata!
Arata delicios ! :)
RăspundețiȘtergereArata delicios ! :)
RăspundețiȘtergere