400g paste
100g telemea
4oua
100ml smantana
150g cascaval
300g sunca presata, bacon, carnati afumati...etc
sare, piper
Fierbem pe jumatate pastele in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de unt.
Le scurgem si le asezam intr-un vas de yena uns cu unt si presarat cu pesmet.
Adaugam telemeaua rasa si sunca taiata cubulete, amestecam usor si radem cascaval.
Ouale le batem cu furculita impreuna cu smantana, condimentam cu sare si piper si turnam peste paste, presaram cu bucatele de sunca.
Dam pastele la cuptor pentru 30 minute pana se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Buna budinca, trebuie sa fac si eu , de cina! :) Pupicei!
RăspundețiȘtergereCe mult imi plac pastele, cred ca au fost tare gustoase. Pup dulce, o saptamana frumoasa sa ai Diana!
RăspundețiȘtergereCat sunt de buneeeeeee.....
RăspundețiȘtergereDiana draga, daca intri la mine pe blog , ai sa vezi ca te asteapta un premiu pe care ti-l ofer din suflet.
Te tzuc !
multumesc Sidy, am sa merg sa-l ridic.
RăspundețiȘtergeremai este o portie pt mine, sau am venit prea tarziu ? Foarte bine arata.. salivez!!
RăspundețiȘtergereDelicioase pastele,le-as manca din orice pozitie;
RăspundețiȘtergerepupici!
Te poftesc sa ridici un premiu, pe care ti-l ofer din toata inima pt harnicia ta, te pup.
RăspundețiȘtergereexecutat, Marielena
ȘtergereCe bine arata !
RăspundețiȘtergereo reteta exceptionala!
RăspundețiȘtergere