o prajitura delicioasa cu o textura usor umeda, gustul merelor in combinatie cu scortisoara,
plus glazura de ciocolata....
o combinatie nebuneasca! eu zic ca e musai sa incercati aceasta prajitura!!!
am pegatito in mai multe randuri dupa reteta de aici:
astazi va prezint o alta reteta, gustul este acelasi
aceasta reteta se pregateste intr-o tava mai mica de 22/32cm
250g margarina
o cana de zahar
1 plic zahar vanilat
4 oua
280g faina
1/2 plic praf de copt
2 linguri cacao
3 linguri scortisoara
500g mere rase
glazura:
5 linguri zahar
5 linguri apa
3-4 linguri cacao
Mixam margarina cu zaharul, punem pe rand, :ouale, praful de copt, vanilia,cacaoa, faina, apoi merele rase si scortisoara, amestecam dupa fiecare
Vom obtine o compozitie groasa, dar care totusi curge.O turnam in tava si o coacem.
Va fi gata cand se desprinde usor de pe margini, miezul ramane usor umed de la mere, asta nu inseamna ca prajitura e cruda.
Pentru glazura punem la fiert apa, zaharul, cacao pana se ingroasa, calduta ungem prajitura cu ea.
Hummmm..juste de regardez sa donne envie de manger ils sont superbes tes petits gâteau!
RăspundețiȘtergereBisous
Ce deliciu Diana!
RăspundețiȘtergereFarfuria asta o iau eu, tu pui alta pentru pofticiosi. O saptamana frumoasa, pup dulce.
ma bucur ca-ti place prajitura, Marielena.
ȘtergereFoarte bun si usor! O sa incerc si eu, impreuna cu reteta de la Daniela! O sa-i ingras pe ai mei cu bunatati invatate de la voi!
RăspundețiȘtergereStii care este norocul tau?............ca stai departe de mine ca altfel ti-as suna la usa in fiecare zi.........hihihi.
RăspundețiȘtergereZi minunata!
nu ar fi nici o problema, chiar mi-ar face placere sa te vad in fiecare zi.
ȘtergereWoow, minunat arata!! Iau cateva bucatele ;)
RăspundețiȘtergereO bunatate de prajitura.Si este si foarte frumoasa.Pupici!
RăspundețiȘtergere