250 g cascaval
2 oua
faina
pemet
sare
piper
Cascavalul se taie felii groase de 7 mm.
Ouale se bat, se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta.
Se da fiecare felie prin faina, ou batut, pesmet, ou batut si din nou pesmet. E important sa fie complet acoperit cascavalul cu ou si pesmet.
Se pune la prajit in ulei foarte bine incins pe ambele parti. Se tine foarte putin pe foc, doar atat cat sa se rumeneasca pesmetul.
Se scoate cu grija si se pune pe hartie absorbanta.
2 oua
faina
pemet
sare
piper
Cascavalul se taie felii groase de 7 mm.
Ouale se bat, se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta.
Se da fiecare felie prin faina, ou batut, pesmet, ou batut si din nou pesmet. E important sa fie complet acoperit cascavalul cu ou si pesmet.
Se pune la prajit in ulei foarte bine incins pe ambele parti. Se tine foarte putin pe foc, doar atat cat sa se rumeneasca pesmetul.
Se scoate cu grija si se pune pe hartie absorbanta.
Sectiunea este foarte apetisanta!
RăspundețiȘtergerePreferatul meu,mai ai si pentru pofticiosi????pupp!!
RăspundețiȘtergereArata perfect...iar sectiuneaa!!! Imi face o pooftaa!!! Pupici
RăspundețiȘtergereCe-mi place cascavalul pane, cand e cald si curge... iti fur o bucata. Pup!
RăspundețiȘtergereMic dejun ideal !!!Ce-mi mai place cand se intinde casul......
RăspundețiȘtergereO seara minunata !
Te tzuc ..
E unul din preferatele mele. Din pacate, asa batrana cum sunt, nu-mi reuseste niciodata! Si il fac intocmai cum spui tu. Probabil conteaza si ce fel de cascaval folosim...nu stiu.
RăspundețiȘtergereSi eu le fac, le ador mai ales, asa fierbinti, nu apuca sa se receasca, ca termitele le savureaza :)
RăspundețiȘtergere