- 1 conopida potrivit de mare
- 3-4 oua
- 200 ml smantana
- 200 g cascaval
- 4catei usturoi
- unt pentru uns vasul
- 3 lingruri pesmet
- sare, piper
Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare.
Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sara si piper.
Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet.
Asezam conopida in vasul uns si turnam peste ea sosul.
Deasupra radem putin cascaval si introducem la cuptor la 160
de grade C pentru 30-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !
Buna conopida dar pentru mine mai putin!
RăspundețiȘtergereMie tare-mi mai place conopida asa ca am venit dupa...miros !
RăspundețiȘtergereExcelenta asa cum ai pregatit-o...
Felicitari !
Te tzuc cu drag si sa ai o saptamana incarcata cu multe realizari !
Eu pot sa spun cu mana pe inimna ca sunt fan conopida,iar conopida gratinata e unul din felurile ce-mi plac !
RăspundețiȘtergereHei,Diana unde esti??ai intrat in vacanta mai devreme??
RăspundețiȘtergerepup,sper ca esti bine!!