Pagini

duminică, 18 mai 2014

Oua umplute cu pasta de ton

10 oua
1 conserva de ton (185g)
3 linguri de smatana
suc de lamaie
1 castravete mic murat
sare, piper 

1.Fierbem ouale tari timp de 10 minute in apa cu un praf de sare sau otet ...pentru a prevenii craparea lor.
2.Reci le curatam de coaja si le taiem in doua pe lungime.
3. Deschidem conserva si punem tonul la scurs intr-o strecuratoare.
3.Scoatem galbenusurile le punem intr-un castron impreuna cu tonul scurs bine, smantana si castravetele ras.
Amestecam bine compozitia cu dosul unei furculite pana devine cremoasa, potrivim gustul cu sare, piper si suc de lamaie.
4.Umplem albusurile cu aceasta compoztie, le asezam pe un platou si ornam dupa imaginatie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu