Inca un tort minge nu am sa scriu reteta detaliata,
a avut: blat de cacao, sirop de zahar ars, crema de ciocolata, ornat in frisca
a avut 3,6 kg.
Si pentru ca multe persoane m-au intrebat cum am facut mingea am sa scriu cateva randuri insotite de imaginii
Am pregatit un castron cu fundul rotund in care am hotarat ca voi face mingea
l-am tapetat cu o foaie de naylon
si am inceput sa-l umplu alternand felii de blat insiropate si crema
Am acoperit castronul cu o farfurie si l-am dat la rece cateva ore bune
apoi l-am rasturnat pe tort, am indepartat folia si am trecut la ornat......simplu ,nu?
Si eu care nu stiam ce mai e cu tine, pe unde ai disparut ! Dar vad ca ai de lucru, nu gluma ! Si asta e bineeeee....!
RăspundețiȘtergereTe tzuc cu drag si mi-e dor de tine. Poate mai intri oleaca pe Forum.....
Waw Diana,te-ai intrecut pe tine cu acest tort!! fantastic arata!!!
RăspundețiȘtergere