Pagini
(Mutați în ...)
Pagina de pornire
Aperitive/ gustari
Supe/ciorbe
Preparate cu carne
Preparate diverse
Salate
Aluaturi dospite
Aluaturi dulci
Foietaje
Fursecuri
Prajituri
Tarte
Inghetata
Diverse deserturi
Torturi
Torturi pentru copii
Camara
Sfaturi in bucatarie
Retete naturiste
▼
marți, 28 februarie 2012
Salata de vinete-altfel
›
pentru ca am multe vinete in congelator am cautat sa fac o salata mai deosebita decat obisnuita salata de vinete cu maioneza. ...
2 comentarii:
luni, 27 februarie 2012
Pariziene cu crema patisera
›
pentru aluat: 1 kg faina 50gr drojdie proaspata 220gr zahar 1lingurita sare coaja rasa de la 2 lamaie 125 gr unt topit 600ml lapte ...
8 comentarii:
luni, 20 februarie 2012
Tort cu jeleu de portocale
›
un blat de pandispan cu cacao din: 7 oua, 10 linguri zahar, 100ml ulei, 1 praf de copt, 180g faina, cacao crema 500 ml frisca, 250ml smana...
6 comentarii:
marți, 14 februarie 2012
Tort Valentine's day
›
Blat: 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 4 linguri faina, cacao, 1/2 plic praf de copt albusurile se mixeaza bine cu zaharul,...
18 comentarii:
luni, 13 februarie 2012
Pachetele cu nuca
›
500 g faina. 25g drojdie proaspata 250 ml lapte 25 g unt topit, dar rece 4 linguri de zahar 1ou 1cana nuca macinata...
6 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web