Pagini

vineri, 7 mai 2010

Crema de branza cu ceapa verde

 o reteta foarte simpla si gustoasa
ideal e sa folositi branza proaspata
eu am cumparat din piata sa fie 100 % naturala.

500g branza dulce
150ml smantana
2 fire ceapa verde
sare, piper, boia dulce
branza se amesteca cu ceapa verde se toaca marunt
se adauga smantana, sare si piper dupa gust si putina boia dulce.
se feaca bine pana devine cremoasa.

6 comentarii:

  1. super super...! si eu fac dar cu marar!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ionela, bineinteles, e foarte buna cu marar....ce promta ai fost :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eram cu ochii pe aici sa vad ce ai mai facut bun! si hop ...branzica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place foarte mult.Si tot cu marar mult in ea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. marar,patrunjel si eu ii mai pun verdeata.ai incercat vreodata sa-i pui si chimen (fara verdeata atunci)?

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac tare mult schimbarile pe care le-ai facut,de preparate ce sa mai spun,tare bune si gustoase.

    RăspundețiȘtergere