Briose: 2 oua, 150g zahar, 100g
unt, 180g faina, 1/2 praf de copt, 1 vanilie, 100ml suc de la o portocala, coaja
rasa de portocale
Zaharul se amesteca cu 3 linguri suc de portocalasi se pune la topit pe foc mic. Separat se topeste si untul.
Ouale se mixeaza bine pana isi dubleaza volumul. Se adauga untul caldut, apoi
zaharul topit, vanilia, coaja si restul de suc de portocala. Se omogenizeaza
bine, se incorporeaza faina si praful de copt amestecand usor de jos in sus.
Se umplu pe trei sferturi formele de briose cu aceasta compozitie.
Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 minute.
Glazura:100g ciocolata,3 linguri lapte
Se rade ciocolata si se amesteca cu laptele cald si se topeste la foc mic sau
pe baie de aburi.
Se glazureaza briosele racite cu aceasta glazura.
Arata minunat si cu siguranta sunt si delicioase. Le voi incerca in week-endul acesta. Sa stii ca am pus link la reteta ta si pe http://colectiadebriose.wordpress.com/. Multumesc!
Arata minunat si cred ca sunt si delicioase! Le voi proba in acest week-end! Sa stii ca am distribuit link-ul de la aceste briose pe http://colectiadebriose.wordpress.com/. Multumesc
Briosele sint preferatele mele!
RăspundețiȘtergereSint grozave Diana!
O zi buna!
Arata minunat si cu siguranta sunt si delicioase. Le voi incerca in week-endul acesta. Sa stii ca am pus link la reteta ta si pe http://colectiadebriose.wordpress.com/.
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Arata minunat si cred ca sunt si delicioase! Le voi proba in acest week-end! Sa stii ca am distribuit link-ul de la aceste briose pe http://colectiadebriose.wordpress.com/.
RăspundețiȘtergereMultumesc