Rosiile mai coapte se curata de pielite, se taie cubulete se pun intr-un lighean, se presara sare grunjoasa dupa gust ,sa fie o idee mai sarata decat mancarea in mod obisnuit , se amesteca pana se topeste sarea.
A doua zi se pune in borcane .
Eu am pus si frunze de patrunjel.
si cat tin,asa nefierte? SUnt pt iarna sau de consumat de azi pe maine, multumesc
RăspundețiȘtergerenu se fierb Ana.
RăspundețiȘtergereInteresant.
RăspundețiȘtergeredeci, tin mult? cateva luni, sa zicem?
RăspundețiȘtergereda, sigur ca tin, daca vrei sa fii sigura inainte de a le pune in borcan adauga un pic de conservant sau aspirina.
RăspundețiȘtergereChimion este cumva chimen ?? de la salata de sfecla rosie
RăspundețiȘtergereda, chimion sau chimen...totuna.
RăspundețiȘtergere