Pagini
(Mutați în ...)
Pagina de pornire
Aperitive/ gustari
Supe/ciorbe
Preparate cu carne
Preparate diverse
Salate
Aluaturi dospite
Aluaturi dulci
Foietaje
Fursecuri
Prajituri
Tarte
Inghetata
Diverse deserturi
Torturi
Torturi pentru copii
Camara
Sfaturi in bucatarie
Retete naturiste
▼
marți, 27 octombrie 2009
masuri
›
1 ling apa = 11 ml 1 ling faina = 20 g 1 ling gris = 15 g 1 ling lapte = ...
sfaturi practice
›
-ficatul nu se sareaza inainte de prajire pt ca se intareste -pestele praospat trebuie sa aiba bronhiile rosii -carnea de vita care fierbe ...
luni, 26 octombrie 2009
Ciocolata de casa - baton
›
Ciocolata de casa sau baton 2 foi napolitane 600g zahar 350g apa 250g margarina 2 pliculete vanilie 500g lapte praf 100g st...
Tort cu pireu de castane
›
Blat de tort: 8 oua 8 linguri zahar 8 linguri faina Albusurile se mixeaza bine, se adauga treptat zaharul, apoi faina ...
Un comentariu:
Tort cu crema de iaurt
›
Pentru blat : 8 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri ulei,1 praf de copt si 10 linguri faina. Se procedeaza la orice blat: albusurile se b...
3 comentarii:
Cozonac
›
500g faina cernuta 150g zahar 250ml lapte caldut 4 galbenusuri 80 ml ulei + o lingura mare margarina topita o drojdie...
Inghetata in trei culori cu trei arome
›
4 oua 400ml frica lichida 8 linguri zahar cacao, capucino, esenta vanilie sau ce vrea fiecare dupa gust si placere Cele 4 albusu...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web