Pagini

vineri, 11 noiembrie 2011

Pui pe sare la cuptor




simplu, rapid, nu necesita mare pregatire inaintea sau in timpul pregatirii...ce ne trebuie:
sare grunjoasa
1 pui intreg
sarea o presaram in tava 
despicam puiul pe burta, daca e mai grasut facem cateva despicaturi pe piept
il asezam comod pe patul de sare,
il acoperim cu bucatele de usturoi, il pudram cu piper
si-l dam la caldurica
200grade timp de 50 de minute...
  si gata!


4 comentarii:

  1. super bun, dupa mine e cel mai simplu mod de a face o friptura si cea mai gustoasa, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. E o modalitate foarte buna de a pregati un pui, iese mult mai sanatos asa, fara grasimea care intra in sare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana ai mare dreptate! e o modalitate rapida si fara bataie de cap de a prepara puiul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana sa stii ca e foarte bun si gustos..mersi de vizita!

    RăspundețiȘtergere