simplu, rapid, nu necesita mare pregatire inaintea sau in timpul pregatirii...ce ne trebuie:
sare grunjoasa
1 pui intreg
sarea o presaram in tava
despicam puiul pe burta, daca e mai grasut facem cateva despicaturi pe piept
il asezam comod pe patul de sare,
il asezam comod pe patul de sare,
il acoperim cu bucatele de usturoi, il pudram cu piper
si-l dam la caldurica
200grade timp de 50 de minute...
si gata!
super bun, dupa mine e cel mai simplu mod de a face o friptura si cea mai gustoasa, te pup!
RăspundețiȘtergereE o modalitate foarte buna de a pregati un pui, iese mult mai sanatos asa, fara grasimea care intra in sare.
RăspundețiȘtergereOana ai mare dreptate! e o modalitate rapida si fara bataie de cap de a prepara puiul.
RăspundețiȘtergereDana sa stii ca e foarte bun si gustos..mersi de vizita!
RăspundețiȘtergere