blatul:
5 oua
200ml smantana
4 linguri faina
1/2 gogosar rosu
patrunjel verde
: sare, piper, busuioc oregano
umplutura:
2 suluri de branza topita
2 fire carnati cabanos
felii se salam uscat crud
Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele. Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.
Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coaceti la 180 grade C timp de 10 minute, este gata foarte repede.
Daca in timpul coacerii se umfla si deformeaza, nu e nici o problema isi va reveni cand o veti scoate din cuptor.
Rasturnati cu grija blatul pe un prosop curat sau hartie de copt, ungeti rapid cu branza topita, distribuiti salamul si cabanosul, rulati strans cu grija pentru a nu rupe blatul.... eu m-am folosit de tava calda.
Inve;iti rulada intr-un prosop curat si dati-o la rece cateva ore.
Pofta buna!
ce buna rulada aperitiv ai facut!!! O saptamana frumoasa sa ai !!! te pup!
RăspundețiȘtergereCat de bine arata.E super!
RăspundețiȘtergerecred ca este super grozava
RăspundețiȘtergereTrebuie sa o fac şi eu arata f bine
RăspundețiȘtergereSuperb arata!
RăspundețiȘtergereSe pot folosi foi de tortilla, este rapid și ieftin.
RăspundețiȘtergereCe înlocuim cu foile de tortila?
ȘtergereDaca eu am nevoie de ruladă duminică,as putea so fac de vineri?
RăspundețiȘtergereArata super.vreau so fac pentru duminica.intrebarea mea e....pot și fac de vineri? mulțumesc
RăspundețiȘtergereDa, o inveliti in folie si o tineti la rece.
ȘtergereCe super arata
RăspundețiȘtergereDar daca înlocuiești ingredientele nu-i mai rețetă sau se poate adapta
RăspundețiȘtergerePoti folosi ce branza sau mezeluri iti plac, dar pentru blatul de oua te rog sa respecti reteta.
ȘtergereBuna
RăspundețiȘtergereCum pot sa printez reteta?
Arată bine, chiar am să-l încerc de Paști 🙂
RăspundețiȘtergere