Pagini

duminică, 10 octombrie 2021

Rulada de biscuiti cu crema de cocos

 

Stratul de biscuiti

500g biscuiti macinati

150g zahar pudra

100g ciocolata topita

200ml lapte caldut

cacao, vanilie, rom

2 linguri ness

Macinam biscuitii, adaugam zaharul pudra, ciocolata topita, laptele, nessul si aromele.

Amestecam bine compozitia, daca mai necesita mai putem adauga un strop de lapte.

Ea nu trebuie sa fie nici foarte moale.



Crema

200g unt gras, 82 grasime

200g zahar pudra

10g zahar vanilat

150g nuca de cocos


Untul tinut la temperatura camerei il mixam impreuna cu zaharul pudra si vanilia pana ce obtinem o crema spumoasa apoi adaugam nuca de cocos.

Intindem compozitia de biscuiti pe o folie alimentara in strat de 4mm grosime. Ne putem ajuta de o foaie de copt si sucitor, sau vom folosi pur si simplu degetele.

Repartizam crema peste stratul de biscuiti, si intindem uniform.

Rulam strans, presaram cu nuca de cocos si invelim bine rulada in folia alimentara, apoi o dam la rece pentru cateva ore.

Pofta buna!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu