Aceste pariziene cu branza si stafide, reteta si modul de lucru este aceiasi ca la Parizienele cu crema patisera
doar crema am inlocuit-o cu umplutura de branza dulce.
pentru umplutura de branza:
500g branza dulce, 4 oua, 250g zahar, 50 g gris, 100g stafide, coaja de la o lamaie, esenta de rom
branza se amesteca cu ouale, se trece prin sita sau se mixeaza cu blenderul
se adauga zaharul, grisul, stafidele, coaja de lamaie si romul.
Delicioase!
RăspundețiȘtergereFoarte bune.Pup!
RăspundețiȘtergereImi plac si cu branza!! Pupici!
RăspundețiȘtergereVreau si eu!!!!... Arata apetisant!
RăspundețiȘtergereputeti servi daca va place ...dar din pacate doar virtual.:)
RăspundețiȘtergereDiana, pap monitorul, cat sunt de apetisante!
RăspundețiȘtergereSuper bine arata ! Delicii ! Imi plac tare mult aluaturile dospite :)
RăspundețiȘtergereDelicioase !
RăspundețiȘtergereMinunate!Am retinut reteta.
RăspundețiȘtergereDe 8 Martie, ginduri curate impletite din iubire, alaturi de un sincer La multi ani!O zi superba!xoxo.
Cele mai bune pariziene mancate vreodata..Multumesc pentru reteta!
RăspundețiȘtergere