4-5 felii de paine veche
ulei de masline
boia
sare
piper
oregano
painea de preferinta mai uscata de 2 zile, se taie cubulete mici de 1cm,
se aseaza cubuletele de paine in tava si se stropesc cu ulei de masline,
se presara condimentele si se amesteca cu usor cu mainile.
se pune tava in cuptor pana se rumenesc crutoanele si devin aurii
aproximativ 15 minute
aproximativ 15 minute
se intorc de 2-3 ori
atentie ! nu le lasati nesupravegeate pentru ca se ard foarte repede.
sunt delicioase servite la orice supa crema
sau pur si simplu se rontaiesc ca atare.
Tare bine arata si sunt convinsa ca imi plac .
RăspundețiȘtergereTe pup si iti doresc o seara minunata!
Ce faine Diana si gustoase imi imaginez,faina si gradinita ta,te imbratisez:)
RăspundețiȘtergereun aperitiv foarte bun, imi place ca sunt si picante, nu numai crocante, au o culoare aurie frumoasa :)
RăspundețiȘtergere