Blat
4 oua
4 linguri zahar
4 linguri ulei
4 linguri faina
2 linguri cacaua
Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul apoi faina si cacaua.
Se amesteca usor si se coace blatul la 180grade timp de 15 minute.
Se lasa la racit.
.
Se amesteca usor si se coace blatul la 180grade timp de 15 minute.
Se lasa la racit.
.
Crema
250g mascarpone
250g smantana grasa
250g frisca lichida
6 linguri zahar tos
2 plicuri zahar vanilat
50g fulgi de ciocolata amaruie
Zaharul si vanilia se macina.
Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga crema mascarpone si smantana,
se mixeaza bine crema apoi se pun si fulgii de ciocolata.
Zaharul si vanilia se macina.
Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga crema mascarpone si smantana,
se mixeaza bine crema apoi se pun si fulgii de ciocolata.
Glazura
100g ciocolata
50 ml frisca
Se topeste ciocolata taiata bucatele impreuna cu frisca la foc mic.
Se topeste ciocolata taiata bucatele impreuna cu frisca la foc mic.
Tare apetisant, super prezentare! Succes!
RăspundețiȘtergere