Pagini
(Mutați în ...)
Pagina de pornire
Aperitive/ gustari
Supe/ciorbe
Preparate cu carne
Preparate diverse
Salate
Aluaturi dospite
Aluaturi dulci
Foietaje
Fursecuri
Prajituri
Tarte
Inghetata
Diverse deserturi
Torturi
Torturi pentru copii
Camara
Sfaturi in bucatarie
Retete naturiste
▼
joi, 30 decembrie 2010
›
No more champagne And the fireworks are through Here we are, me and you Feeling lost and feeling blue It's the end of the party And...
5 comentarii:
vineri, 24 decembrie 2010
›
Merry Christmas Glitter Pictures
8 comentarii:
marți, 30 noiembrie 2010
Tarta cu iaurt
›
200g foi de placinte 400ml iaurt 4 oua 150g zahar 50g stafide coaja rasa de la 1/2 lamaie putin ulei pt umplutura se amesteca iau...
9 comentarii:
miercuri, 24 noiembrie 2010
Blat pentru tort .....reteta mea de baza
›
Reteta pentru o tava rotunda de 24 cm inaltime de o palma...poate fi taiat in trei felii si respectiv tava dreptunghiulara 28/38 cm ina...
6 comentarii:
duminică, 7 noiembrie 2010
Prajitura cu dovleac
›
Reteta pentru o tava mare 28/38cm Pentru pireul de dovleac 1,5 kg dovleac ras 150g zahar scortisoara Dovleacul ce l-am folos...
7 comentarii:
luni, 1 noiembrie 2010
un nou concurs
›
din data de 4 noiembrie incepe votarea la concursul http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/&p=3 cine doreste sa ma sustina cu un vo...
2 comentarii:
joi, 28 octombrie 2010
Napolitane cu crema de lapte
›
Avem nevoie de: 1 pachet de napolitane 1 litru lapte ....eu am folosit de 3,5% grasime 600g zahar 1 cana si jumatate nuci maci...
6 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web