400g aluat de cozonac, reteta aici
rahaT colorat,
50g stafide,
1 ou,
50g zahar pudra
Dupa ce a cescut alutul l-am intins, l-am presarat cu rahat si stafide si l-am rulat, l-am lasat sa stea 15 minute dupa care l-am crescat pe mijloc, l-am uns cu galbenus de ou si l-am bagat in cuptorul incalzit la 180 grade.
Dupa ce s-a copt l-am uns cu albus de ou amestecat cu zahar pudra.
Arata fabulos de pufos!!!Mi-ar placea mult sa gust dintr-o feliuta
RăspundețiȘtergeremultumesc Craita!
ȘtergereFoarte fain! Smecheria cu crestatul e de mare efect!
RăspundețiȘtergereda Daiana, e adevarat ca arata mai frumos asa.
ȘtergereTout simplement magnifique et sans doute delicieuse, bravo!
RăspundețiȘtergereCe-mi place! Minunat!
RăspundețiȘtergereTi s-a facut pofta de cozonac ???
RăspundețiȘtergereCe bun cred ca a fost...
Parca si eu as mai vrea o feliuta!
Duminica relaxanta sa ai.
Te tzuc !
Yummy, delicios! Imi place cum l-ai prezentat!
RăspundețiȘtergereFoarte aratos cozonacelul tau!
RăspundețiȘtergereFain de tot! Imi place metoda de taiere, cred ca o sa incerc si eu ;-)
RăspundețiȘtergere