sâmbătă, 21 aprilie 2012

Cozanacel cu rahat




400g aluat de cozonac, reteta aici
 rahaT colorat,
50g stafide,
1 ou,
50g zahar pudra

Dupa ce a cescut alutul l-am intins, l-am presarat cu rahat si stafide si l-am rulat, l-am lasat sa stea 15 minute dupa care l-am crescat pe mijloc, l-am uns cu galbenus de ou si l-am bagat in cuptorul incalzit la 180 grade.
Dupa ce s-a copt l-am uns cu albus de ou amestecat cu zahar pudra.










10 comentarii:

  1. Arata fabulos de pufos!!!Mi-ar placea mult sa gust dintr-o feliuta

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain! Smecheria cu crestatul e de mare efect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tout simplement magnifique et sans doute delicieuse, bravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti s-a facut pofta de cozonac ???
    Ce bun cred ca a fost...
    Parca si eu as mai vrea o feliuta!
    Duminica relaxanta sa ai.
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Yummy, delicios! Imi place cum l-ai prezentat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fain de tot! Imi place metoda de taiere, cred ca o sa incerc si eu ;-)

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly