1 pachet aluat de foietaj de 800g
branza telemea
2 oua
sare, piper
Foietajul decongelat se desface si se unge cu ou batut.
Se presara branza rasa doar pe jumatate din aluat si se acopera cu cealalta jumatate .
Se taie in doua pentru a fi mai usor de manipulat si se intinde
usor cu sucitorul, se unge iar cu ou si se presare branza rasa.
Se taie fasii
late de 2cm care apoi se rasucesc, se ung cu ou si se presara seminte de susan.
Se coc in cuptorul bine incins la 180grade pana devin aurii.
Mmm,ce bune sunt!!un pahar cu bere nu ai??
RăspundețiȘtergerePup si sa mai faci ca astea se termina repede!!
Lulu, eu vin cu foietajele si tu aduci berea, ce zici?
ȘtergereCe frumoase sunt Diana!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca-ti place..pupici Marielena
ȘtergereO idee grozava! Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc, Paula!
Ștergere