marți, 25 octombrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Printfriendly
Categories
afine
ajutoarele mele
aluaturi dospit
aluaturi dospite
aluaturi dulci
aperitive/gustari
banane
bauturi
bezea
bezea ciocolata
biscuiti
biscuiți
branza
budinca
cafea
camara
capsuni
cartofi
cascaval
chec
cheesecake
ciocolata
cozonaci
diplomat
diverse
diverse deserturi
dovleac
drojdie
dulceata
foi
foietaje
frisca
fructe
fursecuri
gem
iaurt
inghetata
lamaie
leapsa
mac
maioneza
mancaruri diverse
mascarpone
mere
miere de albine
napolitane
nuca
nuca de cocos
oua
paste
pâine
pizza
placinte
plăcinte
portocale
prajituri
prăjituri
premii
preparate cu carne
retete naturiste
rulada
salate
scorțișoară
sfaturi in bucatarie
smantana
supe/ciorbe
tarte
tort
torturi
torturi pt copii
untura
vanilie
visine
zmeura
Felicitari pentru torturi, sunt foarte frumoase !
RăspundețiȘtergereFlorile si frunzele sunt din pasta de zahar ? Nu se topesc in contact cu frisca ? Mersi !
mersi de vizita Maria. florile le-am facut din pasta de zahar si nu s-au topit deloc in contact cu frisca, eu le-am pus pe tort dimineata tortul urmand a se manaca seara.
RăspundețiȘtergereDelicioase torturile tale!
RăspundețiȘtergerecum fac sa trimit si eu o poza cu un tort facut de mine?
RăspundețiȘtergerenu am inteles prea bine unde vrei sa publici poza.
RăspundețiȘtergereai folosit vreo reteta de a mea? trimite0mi mail si ti-o public pe blogul meu cu placere.