Desertul copilariei, biscuiti cu budinca...o combinatie minunata!!
Desi este o reteta simpla rezultatul este delicios,
iar timpul de pregatire nici jumatate de ora.
iar timpul de pregatire nici jumatate de ora.
450g biscuiti petit beurre
1 l lapte
8 linguri zahar
2 budinci de vanilie sau de care preferati
1 lingura de faina
1 esenta de vanilie
Budinca, zaharul si faina se dizolva in putin lapte rece, restul de lapte se fierbe
apoi se toarna peste budinca. Sea mesteca bine si se pune la fiert pe foc mic, pana se ingroasa,
se adauga vanilia
Se asambleaza prajitura in straturi de biscuiti si budinca:
biscuitii se aseaza in tava unul langa altul, se pune un strat de budinca fierbinte peste ei,
apoi un rand de biscuiti, iar unul de budinca...si tot asa
Se da prajitura la rece pentru catve ore sau chiar pana a doua zi, apoi se poate taia.
Pofta buna!
magnifique ce gâteau aux biscuits, simple et très joli!
RăspundețiȘtergerebravo
Intr-adevar simplu dar sunt sigura ca in juma de ora nu mai ramane nimic pe farfurie !!!
RăspundețiȘtergereTare gustos !!!
Te tzuc Diana !
Adevarat desertul copilariei,ce bun era si este si acum!!!
RăspundețiȘtergerepup Diana!!
Intr-adevar simplu si rapid !si arata si foarte bine!
RăspundețiȘtergereFoarte buna in acest sezon ca sa nu mai dam drumul la cuptor!
RăspundețiȘtergerebiscuitii se inmoaie in lapte? sau e suficienta budinca pt a fi si ei moi, si a se taia frumos?
RăspundețiȘtergerebuna antrebare ?????
RăspundețiȘtergerenu este necesar sa inmoi biscuitii, se vor inmuia ei de la budinca calda.
Ștergere