pentru blat am folosit reteta de la Tarta cu afine
4 oua
8 linguri zahar
4 linguri faina
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste.
Se adauga galbenusurile si se mai bate putin, apoi se incorporeaza faina cernuta si se amesteca usor cu o lingura.
Forma de tarta se unge cu unt si presara cu faina. Se toarna compozitia blatului in ea si se coace la 180grade. Se rastoarna pe un gratar si se lasa la racit.
mai avem nevoie de:
200g lapte condensat
250 ml frisca lichida Hulala
fructe: banane, ananas, capsuni
Cutia de lapte condensat se pune la fiert intr-o oala cu apa timp de doua ore. Din cand in cand se completeaza cu apa care s-a evaporat. Se lasa la racit si apoi se deschide, vom avea o crema de lapte caramelizata delicioasa.
Cutia de lapte condensat are aproximativ 400g, pentru o tarta se foloseste doar jumatate...eu am facut 2 tarte.
Frisca e destul de dulce si doar se mixeaza fara a mai adauga zahar.
Fructele se taie cubulete.
Pe blatul racit se intinde dulce de leche, se presara fructele apoi se pune frisca.
magnifique cette tarte très belles et très bien réaliser, Bravo
RăspundețiȘtergereCe bunatate dulce acrisoara ai facut!!!minunat
RăspundețiȘtergerepup si weekend frumos!
Cred ca a iesit buna,dupa cum arata!
RăspundețiȘtergereSunt sigura ca este delicioasa tarta :)
RăspundețiȘtergereCe m-as infinge intr-o felie !!! :((((
RăspundețiȘtergere