luni, 22 aprilie 2013

Ciocanele de pui la cuptor cu legume


10 ciocanele de pui
1,5 kg cartofi
1 ceapa
3 fire ceapa ferde
1 catel de usturoi
1 morcov
1/2 mar
ulei
sare, piper, rozmarin, boia dulce
condimente pentru gratarpentru carne de pui

Cartofi se curata, se spala si se taie in patru. Morcovii se curata si se feliaza, la fel si ceapa. Marul se taie cubulete mari.
Tava ce ma merge la cuptor se unge cu ulei, se aseaza legumele se presara cu sare, piper, boia si rozmarin. Se amesteca bine si se distribuie in tava.
Ciocanele de pui se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru gratar si se aseaza in tava peste legume, se pune si usturoiul si se toarna o cescuta de apa.
Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 200 grade C, timp de 30 de minute, apoi se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea.

3 comentarii:

Printfriendly