1 ceapa,
1 morcov,
450g mazare,
1 lingurita sare,
1 lingurita boia,
1 lingurita zahar,
1 lingura faina,
supa de pui sau apa.
Punem la calit ceapa si morcov tait cubulete, adaugam mazarea, completam cu supa de pui cat sa o acopere mazarea cu 2 degete si lasam la fiert la foc mic..... l-a nevoie mai completam cu lichid.
Cand e aproape fiarta mazarea se punem zaharul, sarea, boia.
La final o ingrosam cu o lingura de faina dizolvata in putina supa rece.
Noi am servit mazarea cu snitel din piept de pui.
Ce mancarica buna,vreau si eu Diana
RăspundețiȘtergereSi eu, Diana ... mamaaaa, delicios
RăspundețiȘtergereAsa ceva nu as rata, cu siguranta! Yummy!
RăspundețiȘtergereva poftesc la masa fetelor!
RăspundețiȘtergereDiana, ti-am lasat o leapsa la mine pe blog..............te rog sa treci sa o ridici.
RăspundețiȘtergereo zi buna!