zilele trecute am facut aceasta Prajitura cu visine
si pentru ca aveam prune la congelator am facut dupa aceiasi reteta
12 linguri zahar
100ml lapte
100ml ulei
un praf de copt
12 linguri faina
2 cani prune
1 lingura zahar
1 lingura faina
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana se
formeaza o spuma densa care nu curge, se pun pe rand galbenusurile,
laptele si uleiul, apoi faina cu praful de copt. Se amesteca usor si se
toarna compozitia in tava .
Prunele se curata de samburi si se lasa la surs. Se amesteca cu zaharul si faina se repartizeaza peste blatul din tava.
Se da prajitura la copt, se face proba cu scobitoarea, introducem scobitoarea in blat, daca iese curata inseamna ca prajitura e gata.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra si vanilie
Prunele se curata de samburi si se lasa la surs. Se amesteca cu zaharul si faina se repartizeaza peste blatul din tava.
Se da prajitura la copt, se face proba cu scobitoarea, introducem scobitoarea in blat, daca iese curata inseamna ca prajitura e gata.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra si vanilie
buna buna...si arata super....cred ca si gustul e pe masura..felicitari
RăspundețiȘtergereDa de unde ai mai avut prune. Ador toate prajiturile cu fructe. O zi buna! Cami
RăspundețiȘtergeremultumesc Alia.
RăspundețiȘtergereCami, eu am avut prune in congelator.
Si eu am facut in toamna asta piscot cu prune tare imi place!
RăspundețiȘtergere