500g piept de pui
300g ciuperci
2 cepe
2-3 catei de usturoi
1 ceascuta supa de pui
1 cescuta smantana
1 lingura faina
marar
sare, piper
Pieptul de pui se taie cubulete, la fel si ciupercile.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins, punem pieptul de pui si amestecam usor, cand isi schimba culoarea adaugam ciupercile si o cescuta de supa de pui.....sau apa.
Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic cu capacul pus aproximativ 15 minute pana s-a fiert carnea si ciupercile. Smantana o amestecam cu faina si o turnam in tigaie,amestecam bine mai lasam sa fiarba cam 5 minute pana se ingroasa sosul si gata!
Un adevarat festin pentru papilele gustative! E una din mancarurile mele preferate! Pupici!
RăspundețiȘtergerema bucur ca-ti place Doina....pup
ȘtergereMmmm,Diana tu dai ciulama,eu vin cu mamaliguta ca nu ma satur niciodata de asa ceva!!
RăspundețiȘtergereLulu astept mamaliga, stii tu sa o faci mai buna ca mine.
Ștergere