ingrediente
3 cani faina
2 cani zahar
1/2 cana cacao
1 lingurita sare
1plic praf de copt
2/3 cana ulei
2 oua
2 cani lapte caldut
3 lingurite esenta de rom
pt glazura
100g ciocolata
2-3 linguri de lapte
se incalzeste cuptorul la 180 grade C
intr-un vas se pun toate ingredientele uscate si se amesteca, se adauga ouale, uleiul,laptele si esenta de rom
se umplu formele cu amestecul, se pune in fiecare 3 visine si 3 stafide, se coc 10-15 min.
se racesc complet si se glazureaza cu ciocolata topita impreuna cu laptele.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Printfriendly
Categories
afine
ajutoarele mele
aluaturi dospit
aluaturi dospite
aluaturi dulci
aperitive/gustari
banane
bauturi
bezea
bezea ciocolata
biscuiti
biscuiți
branza
budinca
cafea
camara
capsuni
cartofi
cascaval
chec
cheesecake
ciocolata
cozonaci
diplomat
diverse
diverse deserturi
dovleac
drojdie
dulceata
foi
foietaje
frisca
fructe
fursecuri
gem
iaurt
inghetata
lamaie
leapsa
mac
maioneza
mancaruri diverse
mascarpone
mere
miere de albine
napolitane
nuca
nuca de cocos
oua
paste
pâine
pizza
placinte
plăcinte
portocale
prajituri
prăjituri
premii
preparate cu carne
retete naturiste
rulada
salate
scorțișoară
sfaturi in bucatarie
smantana
supe/ciorbe
tarte
tort
torturi
torturi pt copii
untura
vanilie
visine
zmeura
Ce veselie de culori..........si umplute cu visine si stafide cred ca sunt o grozavie.
RăspundețiȘtergereSeara buna,Diana!
Medi esti o dulce !
RăspundețiȘtergereDe unde ai cumparat formele?
RăspundețiȘtergere