blat :6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 plic praf de copt
pt insiropat blatul: 200ml apa, 5 linguri de zahar , 2 esenate de rom
crema ganache: 200g ciocolata de lapte, 400ml frisca
ornat :150ml frisca, 100g ciocolata
pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.
pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece
pt crema: topim ciocolata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.
arata f frumos si cred ca este si gustos
RăspundețiȘtergerenultumesc pt,com.te pup si o sa te mai vizitez si te astept si p ela mine :)
RăspundețiȘtergerecrema asta imi da dureri de cap ,a ta e foarte simpla,a mea e:cu 300gr.cioc,300ml.frisca,se topesc se dau la frigi. si a doua zi se mixeaza ,da ce sa mai mixezi ca se intareste pe loc nu stiu de ce,la crema asta nu-i zice granache?
RăspundețiȘtergereDoinita se intareste asa tare ca nu mai poate fi mixata ?? las-o putin la temperatura camerei inainte de a o mixa, eventual pui o lingura de lapte sa o mai subtiezi, sau tine-o mai putin la frigider, sa zicem 2 ore.
RăspundețiȘtergere