miercuri, 28 octombrie 2009

Bounty


blat
125g unt, 50g zahar, 3 oua, 200g faina, 2 linguri cacao, 2 linguri lapte,1 praf de copt
Untul, ouale, zaharul se mixeaza bine pana devine o spuma, se adauga faina, cacaoa si praful de copt. Se pune compozitia in tava si se coace. Se lasa la racit.
crema
300ml lapte, 3 linguri de gris, 80g unt, 80g zahar, 100g cocos, 2 linguri zahar vaniliat
Laptele, untul si gris se pune pe foc si se fierbe pana devine o crema groasa, se adauga vanilia, zaharul si cocosul.
Se intinde crema rece peste blatul racit.
se pune crema rece peste blat.
100g ciocolat , 2 linguri de apa, linguri de unt
Ciocolata se topeste cu apa si untul si se pune peste crema racita.

3 comentarii:

  1. Specifica si cat trebuie lasat la cuptor blatul

    RăspundețiȘtergere
  2. Specifica te rog si cat timp trebuie lasat blatul la cuptor

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria,Aproximativ 20 de minute, depinde de aragaz.
    Un blat copt se dezlipeste de pe pereții tavii, poti introduce o scobitoare in blat și daca iese curata ibseamna ca este copt.

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly