sâmbătă, 21 august 2010
Rosi in sare :
Rosiile mai coapte se curata de pielite, se taie cubulete se pun intr-un lighean, se presara sare grunjoasa dupa gust ,sa fie o idee mai sarata decat mancarea in mod obisnuit , se amesteca pana se topeste sarea.
A doua zi se pune in borcane .
Eu am pus si frunze de patrunjel.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Printfriendly
Categories
afine
ajutoarele mele
aluaturi dospit
aluaturi dospite
aluaturi dulci
aperitive/gustari
banane
bauturi
bezea
bezea ciocolata
biscuiti
biscuiți
branza
budinca
cafea
camara
capsuni
cartofi
cascaval
chec
cheesecake
ciocolata
cozonaci
diplomat
diverse
diverse deserturi
dovleac
drojdie
dulceata
foi
foietaje
frisca
fructe
fursecuri
gem
iaurt
inghetata
lamaie
leapsa
mac
maioneza
mancaruri diverse
mascarpone
mere
miere de albine
napolitane
nuca
nuca de cocos
oua
paste
pâine
pizza
placinte
plăcinte
portocale
prajituri
prăjituri
premii
preparate cu carne
retete naturiste
rulada
salate
scorțișoară
sfaturi in bucatarie
smantana
supe/ciorbe
tarte
tort
torturi
torturi pt copii
untura
vanilie
visine
zmeura
si cat tin,asa nefierte? SUnt pt iarna sau de consumat de azi pe maine, multumesc
RăspundețiȘtergerenu se fierb Ana.
RăspundețiȘtergereInteresant.
RăspundețiȘtergeredeci, tin mult? cateva luni, sa zicem?
RăspundețiȘtergereda, sigur ca tin, daca vrei sa fii sigura inainte de a le pune in borcan adauga un pic de conservant sau aspirina.
RăspundețiȘtergereChimion este cumva chimen ?? de la salata de sfecla rosie
RăspundețiȘtergereda, chimion sau chimen...totuna.
RăspundețiȘtergere