luni, 7 iunie 2010

Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor

1 cana de orez
1 morcov
1 ceapa
1 piept de pui dezosat
2 cani supa de pui
1 pahar apa
patrunjel verde
sare, piper, vegeta
Ceapa se taie marunt, morcovul se curata si se taie cubulete, orezul se spala
Un vas de yena se unge cu ulei se pune ceapa, morcovul si orezul si se condimenteaza.
Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza si se aseaza peste orez, se presara patrunjel verde.
Se toarna usor supa si se introduce vasul in cuptorul incalzit.
Se verifica din cand in cand si se mai completeaza cu apa.

10 comentarii:

  1. Cat de bine arata.............parca asi da o fuga pana la tine sa ma servesti cu o portie.
    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Apetisant, chiar as vrea o portie acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar as vrea o portie Diana. E tare apetisant!

    RăspundețiȘtergere
  4. o bunatate.....pupici si o seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte buna ideea. m-ai inspirat, tre' s-o fac si eu. pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc fetelor...sa stiti ca e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. cit se tine la cuptor? si la ce temperatura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se tine la cuptor pana carnea este este facuta,la 180 de grade.

      Ștergere
  8. Orezul nu trebuie fiert nu ?

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly