1 cana de orez
1 morcov
1 ceapa
1 piept de pui dezosat
2 cani supa de pui
1 pahar apa
patrunjel verde
sare, piper, vegeta
Ceapa se taie marunt, morcovul se curata si se taie cubulete, orezul se spala
Un vas de yena se unge cu ulei se pune ceapa, morcovul si orezul si se condimenteaza.
Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza si se aseaza peste orez, se presara patrunjel verde.
Se toarna usor supa si se introduce vasul in cuptorul incalzit.
Se verifica din cand in cand si se mai completeaza cu apa.
1 morcov
1 ceapa
1 piept de pui dezosat
2 cani supa de pui
1 pahar apa
patrunjel verde
sare, piper, vegeta
Ceapa se taie marunt, morcovul se curata si se taie cubulete, orezul se spala
Un vas de yena se unge cu ulei se pune ceapa, morcovul si orezul si se condimenteaza.
Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza si se aseaza peste orez, se presara patrunjel verde.
Se toarna usor supa si se introduce vasul in cuptorul incalzit.
Se verifica din cand in cand si se mai completeaza cu apa.
Cat de bine arata.............parca asi da o fuga pana la tine sa ma servesti cu o portie.
RăspundețiȘtergereSeara buna!
Apetisant, chiar as vrea o portie acum.
RăspundețiȘtergereChiar as vrea o portie Diana. E tare apetisant!
RăspundețiȘtergereo bunatate.....pupici si o seara placuta
RăspundețiȘtergerefoarte buna ideea. m-ai inspirat, tre' s-o fac si eu. pupici.
RăspundețiȘtergeremultumesc fetelor...sa stiti ca e foarte bun.
RăspundețiȘtergerecit se tine la cuptor? si la ce temperatura?
RăspundețiȘtergerese tine la cuptor pana carnea este este facuta,la 180 de grade.
ȘtergereOrezul nu trebuie fiert nu ?
RăspundețiȘtergereNu, orezul nu trebuie fiert.
Ștergere