6 oua
10 linguri apa minerala
6 linguri ulei
500 g zahar
250g faina
1 plic praf de copt
4-5 piersici
Galbenusurile le frecam cu 250g zahar, turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine. Adaugam faina si praful de copt, amestecam usor si turnam compozitia in tava.
Piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat.
Introducem tava in cuptorul incalzit si o lasam aproximativ 15-20 de minute, cat sa fie blatul compt pe jumatate.
Intre timp batem bine albusurile cu 250g zahar, turnam usor bezeaua peste fructe si o nivelam frumos.
Coacem prajitura 10 minute dupa care micsoram focul si o mai lasam in cuptor pana se usuca bezeaua.
Imi plac prajiturile cu fructe proaspete.Iar a ta e simpla si buna.
RăspundețiȘtergereYummy, buna prajiturica!
RăspundețiȘtergereDaca iti face placere sa le ridici, te asteapta niste premii pe blogul meu, aici: http://de-alebubulinei.blogspot.com/2010/05/premii.html
arata tare bine,felicitari si piersicile sunt fructele mele preferate
RăspundețiȘtergeremi-ai facut o pofta !!!!!!!
RăspundețiȘtergereexcelenta!
RăspundețiȘtergereTe-am adaugat la lista mea de blogroll.Daca iti face palcere, viziteaza si blogul meu.
multumesc Alinutzika, am sa-ti intorc vizita.
RăspundețiȘtergeredeliciosa am incercato si e super usor de facut si delicioasa de asemenea :)
RăspundețiȘtergere