duminică, 27 iunie 2010

Supa de rosii cu galuste de gris

1 kg de rosii coapte bine
1,5 litri supa de pui si legume
pt galuste de gris: 3 oua, gris
Rosiile taiate in patru se pun intr-o oala mica pe foc si se lasa pana se inmoaie, apoi se dau prin sita pt a scapa de pielite si seminte.
Sucull rezultat se pune in supa strecurata si se da un clocot, dupa care facem  galuste de gris.
Se condimenteaza cu sare, piper, punem si putin zahar.
E superrrrrrrrrrrr buna!

2 comentarii:

  1. Vai, Diaba!supa asta e grozava!
    Au ieșit foarte faine găluștile tale!Si mami făcea supa de roșii cu galuste de gris,eu o fac cu galuste mici de faina si pun mai la sfârșit leuștean verde tăiat mărunt!Super!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu mai pun leustean, dar cu crenguta cu tot si la sfarsit il dau deoparte.

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly