miercuri, 19 mai 2010

Mini-pizza in foietaj

 
De la dian@'s cakes

foarte bune aceste foietaje, vi le recomand cu drag.
se fac foarte repede, nu e cine stie ce filozofie.
se pot manca si calde dar si reci
eu le-am facut mai micute, dar se pot si mai mari si bineinteles ce pot combina cu ce va place, dar totusi nu incarcati prea mult aluatul pt ca va fi greu de rulat si taiat.

1 pachet de foietaj
salam uscat , sunca...etc
branza, cascaval
ketchup
condimente pt pizza

lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei, aveti grija sa nu se inmoaie chiar de tot pt ca fi mai greu de manevrat.
ungem masa cu putin ulei, eu am desfacut usor aluatul fara sa iau naylonul de sub el...in poze nu se prea vede...asta m-a ajutat la rulat.
ungem cu ketchup, punem felii de salam taiate subtiri si in doua, condimentele, presaram branza si rulam strans
taiem rulada obtinuta felii de 1 cm pe care le coacem in cuptorul incins.

3 comentarii:

  1. Diana, eu am umplut de curand foitajul cu nuci macinate si miere si cu carnati de bere.
    Bune si ale tale!
    Diana, treci pe la mine sa iei si tu niste premii. Le-am vazut si pe cele care le-ai mai primit. Pup dulce!

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pinterest