miercuri, 16 iunie 2010

Medalion de rechin pane

2 felii medalion de rechin
1 ou
2-3 linguri faina
2-3 linguri pesmet
ulei pt prajit
simplu..dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.
il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie.
l-am servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.

3 comentarii:

  1. Wau!multam de postare!si eu am in congelator!de nu postai asta uitam de el!
    Arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai puteam sa lipsesc eu de la o portie de peste.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai fost la pescuit?niciodata n-am luat rechin ar trebui sa incerc ca sa vadce gust are

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly