pentru 4 foi de napolitana
incepem cu startul de ciocolata
250g ciocolata
150ml frisca lichida
50g nuci macinate
50g biscuiti macinati
ciocolata taiata marunt si frisca se topesc la foc mic,
se adauga nuca si biscuitii macinati.
cu aceasta crema calduta se unge o foaie de napolitana
crema de caramele
500g caramele de lapte
150ml frisca lichida sau lapte
125g unt sau margarina
100g nuca tocata
100g biscuiti macinati
caramelele, frisca si untul se topesc,
se adauga nuca si biscuitii macinati,
se unge o foaie cu jumatate din crema
se pune foaia unsa cu stratul de ciocolata, se aseaza a treia foaie,
se unge cu restul de crema din caramele si se acopera cu cea de a patra foaie.
se acopera cu un prosop curat si se pune o greutate usoara peste foi.
se taie a doua zi., pofta buna!