25 bucati de piscoturi
3 oua
200 g zahar pudra
1 pachet unt sau margarina moale
200g ciocolata amaruie
500ml frisca
1 cescuta lapte
1 cana visine fara samburi
Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul, adaugam si untul si mixam pana ce obtinem o spuma.
Albusurile le batem spuma si le incorporam cu atentie in crema de galbenusuri.
Frisca o mixam bine. Ciocolata o topim cu o lingura de frisca la foc mic, apoi o turna usor in frisca si mixam bine.
Incorporam usor frisca in crema de oua, adaugam si visinele scurse de zeama.
Luam un vas de aproximativ 2 litri, ne orientam in functie de cata crema avem...... il tapetam cu o foaie de naylon sau o punga taiata, punem putina crema in mijloc pt stabilizare si asezam piscoturile in picioare pe marginea vasului, asta dupa ce le-am inmuiat foarte putin in lapte.Punem si restul de crema si acoperim cu piscoturile ramase.
Acoperim vasul cu naylon si il dam la rece 2 ore.
Inainte de servire il rasturnam pe o tava.