o prajitura delicioasa cu o textura usor umeda, gustul merelor in combinatie cu scortisoara,
plus glazura de ciocolata....
o combinatie nebuneasca! eu zic ca e musai sa incercati aceasta prajitura!!!
am pegatito in mai multe randuri dupa reteta de aici:
astazi va prezint o alta reteta, gustul este acelasi
aceasta reteta se pregateste intr-o tava mai mica de 22/32cm
250g margarina
o cana de zahar
1 plic zahar vanilat
4 oua
280g faina
1/2 plic praf de copt
2 linguri cacao
3 linguri scortisoara
500g mere rase
glazura:
5 linguri zahar
5 linguri apa
3-4 linguri cacao
Mixam margarina cu zaharul, punem pe rand, :ouale, praful de copt, vanilia,cacaoa, faina, apoi merele rase si scortisoara, amestecam dupa fiecare
Vom obtine o compozitie groasa, dar care totusi curge.O turnam in tava si o coacem.
Va fi gata cand se desprinde usor de pe margini, miezul ramane usor umed de la mere, asta nu inseamna ca prajitura e cruda.
Pentru glazura punem la fiert apa, zaharul, cacao pana se ingroasa, calduta ungem prajitura cu ea.