vineri, 28 octombrie 2011

Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf



reteta nu e cine stie ce complicata....
5 oua, 200g zahar, 500g piure dovleac, 50ml ulei, 1 lingura scortisoara, 7 linguri mari de faina, 1 plic praf de copt,nuca taiata, stafide

batem spuma ouale, adaugam treptat zaharul, mixand pana se topeste, turnam uleiul, apoi punem piureul de dovleac si amestecam usor
adaugam  nuca si stafidele si la urma faina si praful de copt.
turnam compozitia in tava unsa cu ulei si presarata cu faian si coacem pana trece testul cu scobitoarea.
rasturnam guguluful pe o farfurie si il lasam la racit.
se poate pudra cu zahar sau glasa cu ciocolata.

pt piureul de dovleac
radem dovleacul, il calim cu o lingura de ulei pana se inmoaie.











3 comentarii:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pinterest