luni, 1 octombrie 2012

Prajitura cu mere rase II



 o prajitura  delicioasa  cu o textura usor umeda, gustul merelor in combinatie cu scortisoara,
  plus glazura de ciocolata....
o combinatie nebuneasca! eu zic ca e musai sa incercati aceasta prajitura!!!
am pegatito in mai multe randuri dupa reteta de aici:
astazi va prezint o alta reteta, gustul este acelasi 
aceasta reteta se pregateste intr-o tava mai mica de 22/32cm

250g margarina
o cana de zahar
1 plic zahar vanilat
4 oua
280g faina
1/2 plic praf de copt
 2 linguri cacao
3 linguri scortisoara
500g mere rase
glazura:
5 linguri zahar
5 linguri apa
3-4 linguri cacao

Mixam margarina cu zaharul, punem pe rand, :ouale, praful de copt, vanilia,cacaoa, faina, apoi merele rase si scortisoara, amestecam dupa fiecare
Vom obtine o compozitie groasa, dar care totusi curge.O turnam in tava si o coacem.
Va fi gata cand se desprinde usor de pe margini, miezul ramane usor umed de la mere, asta nu inseamna ca prajitura e cruda.
Pentru  glazura punem la fiert apa, zaharul, cacao pana se ingroasa, calduta ungem prajitura cu ea.





8 comentarii:

  1. Hummmm..juste de regardez sa donne envie de manger ils sont superbes tes petits gâteau!

    Bisous

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce deliciu Diana!
    Farfuria asta o iau eu, tu pui alta pentru pofticiosi. O saptamana frumoasa, pup dulce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bun si usor! O sa incerc si eu, impreuna cu reteta de la Daniela! O sa-i ingras pe ai mei cu bunatati invatate de la voi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii care este norocul tau?............ca stai departe de mine ca altfel ti-as suna la usa in fiecare zi.........hihihi.
    Zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ar fi nici o problema, chiar mi-ar face placere sa te vad in fiecare zi.

      Ștergere
  5. Woow, minunat arata!! Iau cateva bucatele ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. O bunatate de prajitura.Si este si foarte frumoasa.Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly