Se pune la calit o ceapa, un morcov si 3 catei de usturoi, apoi se adauga fasolea curatata si taiata.
Eu obisnuiesc sa o dau prima data intr-un clocot si sa arunc apa.
Se completeaza cu apa, cand e aproape fiarta se pune o lingura de pasta de rosii, sare, piper.
Vara folosesc rosii.
Daca e prea subtire dizolv o lingura de faina cu putina apa si o pun peste fasole, o las sa mai fierba putin, adaug patrunjel verde si gata.
Eu obisnuiesc sa o dau prima data intr-un clocot si sa arunc apa.
Se completeaza cu apa, cand e aproape fiarta se pune o lingura de pasta de rosii, sare, piper.
Vara folosesc rosii.
Daca e prea subtire dizolv o lingura de faina cu putina apa si o pun peste fasole, o las sa mai fierba putin, adaug patrunjel verde si gata.
arata bine! simplu si gustos!
RăspundețiȘtergereda, mancare buna si arata bine, felicitari.... dealtfel printre favorite la oameni...
RăspundețiȘtergereidei din aceasta categorie se mai pot lua si din meniurile acestor restaurante: mancare romaneasca...
sau mancare traditionala...
si se poate testa bineinteles caci toti de aici livreaza la domiciliu ...