1 pachet de napolitane
7 oua
500g zahar
100ml lapte
200 unt sau 250g margarina
100gr lapte
2 linguri de cacaua
Crema 1:
Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul si se mixeaza in continuare pana otinem o spuma densa, lucioasa ce nu curge.
Se ung foile de napolitana pe partea cu patratele mai mari cu bezeua.....nu uitati sa opriti o foaie care se va pune deasupra!
Fiecare foaie se baga in cuptorul cald cu usa intredeschisa pana bezeua se usuca.
Focul trebuie sa fie mic.
Crema 2:
Se pune laptele cu zaharul la fiert pana se ingroasa si se obtine un sirop bine legat, apoi se lasa la racit.
Galbenusuri se freaca spuma cu untul si cacaua, apoi se toarna in fir siropul rece. Se mixeaza bine.
Cu aceasta crema se ung foile peste stratul cu bezea.
Asamblare:
Se suprapun foile, ultima va fi foaia oprita.
Se aseaza o greutate si s elas apana doua zi cand se poate taia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu