200g zahar
2 linguri cacao
Esență de rom
Margarina se freaca cu zaharul. Se adauga oul, faina, praful de copt, sarea si se framinta bine, la nevoie se adauga putin lapte pana obtinem un aluat moale, nelipicios.. Se lasa la rece o ora .
Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu o cana sau un pahar mai mare. Pe fiecare bucatica se pune nuca macinata amestecata cu zahar, esente, cacao. Se lipesc marginele apasind usor furculita.
Se pot umple si cu gem sau rahat.
Se coc repede cam 15 min, nu mai mult.
Sunt foarte fragezi si moi.
Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu o cana sau un pahar mai mare. Pe fiecare bucatica se pune nuca macinata amestecata cu zahar, esente, cacao. Se lipesc marginele apasind usor furculita.
Se pot umple si cu gem sau rahat.
Se coc repede cam 15 min, nu mai mult.
Sunt foarte fragezi si moi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu