Blat:
6oua
12 linguri zahar
6 linguri de faina
1 praf de copt.
Albusurle se bat spuma cu zaharul, se aduga galbenusurile, apoi faina si praful de copt.Se amesteca compozitia usor cu o lingura. Se toarna in tava unsa cu unt si presarata cu faina.
Se coace, se lasa la racit, apoi se insiropeaza cu sucul de la visine indulcit dupa gust.
Crema:
1 plic budinca de vanilie
350gr lapte
4 linguri de zahar
400gr brinza dulce scursa bine.
250ml frisca
Se fierbe budinca de vanilie cu laptele si zaharul si se lasa la racit.
Branza bine scursa de zer se mixeaza pana devine o spuma fina.
Frisca se mixeaza si ea.
Se amesteca budinca cu branza si frisca.
Se intinde crema peste blat si se presara visinele scurse de suc.
Glazura rosie:
2 plicuri de gelatina rosie
8 linguri de zahar
500ml suc de visine
Se amesteca gelatina cu sucul si zaharul si se pune pe foc pana se topeste...fara sa fiarba!!!
Se toarna cu atentie peste prajitura.
Se lasa la racit apoi se poate taia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu