8 oua,
8 linguri zahar,
8 linguri faina
1 praf de copt fiecare
+cacao
Albusurile se mixeaza bine, se adauga treptat zaharul, apoi faina cernuta si dupa caz cacaoa. Se amesteca usor cu lingura, se toarna compozitia in tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace in cuptorul preincalzit.
Rece se taie in doua.
Blatul cu cacao l-am decupat in forma de balena .
crema:
6 oua
500ml frisca
1 zahar vanilat
200g zahar
mix de fructe
Ouale se bat pe aburi impreuna cu zaharul pana se ingroasa crema si se lasa la racit.
Frisca se mixeaza cu zaharul vanilat si se amesteca cu crema rece si fructele scurse de zeama.
Deasupra se orneaza cu frisca colorata.
Ce super a iesit!!
RăspundețiȘtergereminunat !!! ce colorant folositi ?
RăspundețiȘtergeremultumesc, aici am folosit coloranti romanesti Coseli
Ștergere