marți, 9 septembrie 2014
luni, 8 septembrie 2014
Tort Minge 3
Inca un tort minge nu am sa scriu reteta detaliata,
a avut: blat de cacao, sirop de zahar ars, crema de ciocolata, ornat in frisca
a avut 3,6 kg.
Si pentru ca multe persoane m-au intrebat cum am facut mingea am sa scriu cateva randuri insotite de imaginii
Am pregatit un castron cu fundul rotund in care am hotarat ca voi face mingea
l-am tapetat cu o foaie de naylon
si am inceput sa-l umplu alternand felii de blat insiropate si crema
Am acoperit castronul cu o farfurie si l-am dat la rece cateva ore bune
apoi l-am rasturnat pe tort, am indepartat folia si am trecut la ornat......simplu ,nu?
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Printfriendly
Categories
afine
ajutoarele mele
aluaturi dospit
aluaturi dospite
aluaturi dulci
aperitive/gustari
banane
bauturi
bezea
bezea ciocolata
biscuiti
biscuiți
branza
budinca
cafea
camara
capsuni
cartofi
cascaval
chec
cheesecake
ciocolata
cozonaci
diplomat
diverse
diverse deserturi
dovleac
drojdie
dulceata
foi
foietaje
frisca
fructe
fursecuri
gem
iaurt
inghetata
lamaie
leapsa
mac
maioneza
mancaruri diverse
mascarpone
mere
miere de albine
napolitane
nuca
nuca de cocos
oua
paste
pâine
pizza
placinte
plăcinte
portocale
prajituri
prăjituri
premii
preparate cu carne
retete naturiste
rulada
salate
scorțișoară
sfaturi in bucatarie
smantana
supe/ciorbe
tarte
tort
torturi
torturi pt copii
untura
vanilie
visine
zmeura